

Դայաստանի Դանրապետության Արարատի մարզի գ. Սայաթ-Նովա, 0236-6-06-90, <u>Sayat-NovaV@mail.ru</u>

NPNCNHUN14

03.08.2017թվական

<u>ՍԱՅԱԹ-ՆՈՎԱ ՀԱՄԱՅՆՔԻ ԱՎԱԳԱՆՈՒ 2017թ-ի ՕԳՈՍՏՈՍԻ 03-ի ԹԻՎ-05 ՆԻՍՏԻ ՕՐԱԿԱՐԳԸ</u> ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

<u>Ղեկավարվելով "Տեղական ինքնակառավարման մասին" Հայաստանի</u> Հանրապետության օրենքի14-րդ հոդվածի 6-րդ կետի պահանջներով ավագանին

ULUCES

Հաստատել Սայաթ-Նովա համայնքի ավագանու 2017թ-ի օգոստոսի 03-ի թիվ-05 նիստի օրակարգը

- 1. Հաստատել 03.08.2017թ-ի թիվ 5 նիստի օրակարգը
- 2. Հողամասի նպատակային նշանակությունը փոխելու մասին
- 3. «Հայջրմուղկոյուղի»Փակ բաժնետիրական ընկերությանը սեփականության իրավունքով անհատույց գույք հատկացնելու մասին
- 4. Բյուջեում փոփոխություն կատարելու մասին

Համայնքի ավագանու անդամներ	4nnus' 0	960°	Ձեռնպահ՝
Այվազյան Արարատ	Brook		
Այվազյան Ռաֆայել	char		
Եփրեմյան Արման	25	1	
Զարգարյան Կամո	3dones		
Պետրոսյան Վազգեն	Lust		
Սաֆարյան Անդրոնիկ	Che	-	

ՀԱՄԱՅՆՔԻ ՂԵԿԱՎԱՐ՝

ก. น<u>เน</u>นุนุ



Յայաստանի Յանրապետության Արարատի մարզի գ. Սայաթ-Նովա, 0236-6-06-90, <u>Sayat-NovaV@mail.ru</u>

1 P 1 C 1 F U N 15

03.08.2017թվական

ՀՈՂԱՄԱՍԻ ՆՊԱՏԱԿԱՑԻՆ ՆՇԱՆԱԿՈՒԹՅՈՒՆԸ ՓՈԽԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2011 թվականի դեկտեմբերի 29-ի թիվ 1918-Ն որոշմամբ և հիմք ընդունելով Հայաստանի Հանրապետության վարչապետի 2001 թվականի օգոստոսի 13-ի թիվ 599 որոշմամբ ստեխծված պարզեցված գլխավոր հատակագծի համաձայնեցման միջգերատեսչական հանձնաժողովի 2017 թվականի հունիսի 29-ի թիվ 88 դրական եզրակացությունը ավագանին

ULUCES

- 1. Հայաստանի Հանրապետության Արարատի մարզի Մայաթ-Նովա համայնքի պարզեցված գլխավոր հատակագծում կատարել փոփոխություն՝ ըստ որի Մայաթ-Նովա համայնքի սեփականություն հանդիսացող արդյունաբերական, ընդերքօգտագործման և այլ արտադրական նշանակության 3.5022 հա /կադաստրային ծածկագիր՝ 03-082-0354-0001/ և գյուղատնտեսական նշանակության 03-082-0309 կադաստրային ծածկագրից 0.015 հա հողամասերը փոխադրել էներգետիկայի, կապի, տրանսպորտի և կոմունալ ենթակառուցվացքների օբյեկտների հողերի գործառնական նշանակության։
- 2. Սույն որոշումը ուժի մեջ է մտնում ընդունման պահից։

Համայնքի ավագանու անդամներ	Ynny'	՝Դեմ՝	Ձեռնպահ՝
Այվազյան Արարատ	See 1		
Այվազյան Ռաֆայել	2		
Եփրեմյան Արման	95		
<u> Հարգարյան Կամո</u>	367		
Պետրոսյան Վազգեն	Lug f		
Սաֆարյան Անդրոնիկ	Ske		

<u>วนบนสบอก ทะงุนงนทา</u>

Ռ. ԱԼԱՎԵՐԴՅԱՆ



Յայաստանի Յանրապետության Արարատի մարզի գ. Սայաթ-Նովա, 0236-6-06-90, <u>Sayat-NovaV@mail.ru</u>

NPNCNHUN16

03.08.2017թվական

<u>ՀԱՅՋՐՄՈՒՂԿՈՅՈՒՂՒԵ ՓԱԿ ԲԱԺՆԵՏԻՐԱԿԱՆ ԸՆԿԵՐՈՒԹՅԱՆ ՄԵՓԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ</u> ԻՐԱՎՈՒՆՔՈՎ ԱՆՀԱՏՈՒՅՑ ԳՈՒՅՔ ՀԱՏԿԱՑՆԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով «Իրավական ակտերի մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 20 –րդ հոդվածի 1-ին մասով, «Տեղական ինքնակառավարման մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 18-րդ հոդվածի 21-րդ կետով, ինչպես նաև համաձայն Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2011 թվականի դեկտեմբերի 22-ի «Նոտարական վավերացում չպահանջող պայմանագրերի օրինակելի ձևերը հաստատելու մասին»թիվ 1851-Ն որոշման՝ Սայաթ-Նովա համայնքի ավագանին

ULUCE8

- 1. Համայնքի սեփականություն հանդիսացող գույքը սեփականության իրավունքով անհատույց հանձնել<Հայջըմուղկոյուղի>Փակ բաժնետիրական ընկերությանը:
- 2. Գույքի գտնվելու վայրն է՝

1-ին Հայաստանի Հանրապետութուն, Արարատի մարզ Մայաթ-Նովա համայնք, Մասիս-Ռանչպար խձուղի թիվ 3, կադաստրային ծածկագիր՝ 03-082-0354-0001, հողամասի մակերեսը՝ 3.5022հա

2-րդ Հայաստանի Հանրապետություն Արարատի մարզ, Սայաթ-Նովա Համայնք, Մասիս Ռանչպար Խմուղի թիվ 6/12, կադաստրային 03-082-0309 ծածկագրից 0.015 հա

Հողամասի նպատակային նշանակությունը՝ էներգետիկայի, կապի, տրանսպորտի, կոմունալ ենթակառուցվածքների

Հողամասի գործառնական նշանակությունը՝ կոմունալ ենթակառուցվածքների հողեր

3. Սույն որոշումը ուժի մեջ է մտնում ընդունման հաջորդող օրվանից

Համայնքի ավագանու անդամներ	4nnu'	Դեմ՝	Ձեռնպահ՝
Այվազյան Արարատ	Beh		
Այվազյան Ռաֆայել	7		
եփրեմյան Արման	H T		
շարգ արյան Կամո	3/62	PENNESH S	20 1711114 (PRO
Պետրոսյան Վազգեն	Lugh		
Սաֆարյան Անդրոնիկ	Alex		

ZUUU302P ACAUQUA

ค. นเนนะการนบ



Դայաստանի Դանրապետության Արարատի մարզի գ. Սայաթ-Նովա, 0236-6-06-90, Sayat-NovaV@mail.ru

03.08.2017թվական

ԲՅՈՒՋԵՈՒՄ ՓՈՓՈԽՈՒԹՅՈՒՆ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

Ղեկավարվելով ՀՀ Տեղական Ինքնակառավարման Մասին օրենքի 18-րդ հոդվածի 5-րդ կետով ավացանին

nrncts

Կատարել համայնքի 2017թ. բյուջեում հետևյալ փոփոխությունները՝

- 1.6.1 ընդհանուր բնույթի հանրային ծառայություններ հատվածի 5111 շենքերի և շինությունների ձեռք բերում հոդվածը պակասեցնել 500.0 հազ. դրամով և այն ուղղել 4.5.1 Ճանապարհային տրանսպորտ հատվածի 5112 շենքերի և շինությունների կառուցում հոդվածին 350 հազ. դրամով, նույն հատվածի 5134 նախագծահետազոտական ծախսեր հոդվածին 30.0 հազ.դրամով և 9.2.2 միջնակարգ լրիվ կրթություն հատվածի 5134 նախագծահետազոտական ծախսեր հոդվածին 120.0 հազ.դրամով։
- 11.1.2 պահուստային ֆոնդ հատվածի 4891 պահուստային միջոցներ հոդվածը պակասեցնել 2000.0 հազ.դրամ և այն ուղղել 9.2.2 միջնակարգ լրիվ կրթություն հատվածի 4657 այլ կապիտալ դրամաշնորհներ հոդվածին 2000.0 հազ.դրամով։

Համայնքի ավագանու անդամներ	Ynnu'	Դեմ՝	Ձեռնպահ՝
Այվազյան Արարատ	def		
Այվազյան Ռաֆայել	B. A	2 101	
Եփրեմյան Արման	25		
շարգարյան Կամո	3/23		
Պետրոսյան Վազգեն	Lough		
Սաֆարյան Անդրոնիկ	Alex		

Ռ. **ԱԼԱՎԵՐԴՅԱՆ**